iAudit
iAudit

Vijesti

iAudit – prvi hrvatski partner DFK Internationala

2bec848e12a663ec133e5070e7a01621

Početkom 2014. godine društvo iAudit d.o.o. postalo je hrvatski partner DFK Internationala, jednog od deset najvećih svjetskih udruženja nezavisnih tvrtki za reviziju i financijsko savjetovanje.

Kako je istaknuto na predstavljanju novoga člana DFK-a na nedavno održanoj DFK EMEA konferenciji u Budumpešti, iAudit su u lipnju 2011. godine osnovali Nenad Mutić, Boris Vidas i Filip Zekan koji su nakon nekoliko godina zajedničkog rada u PricewaterhouseCoopersu, jednoj od „Big Four“ međunarodne revizorske kuće, te kasnije u različitim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj, odlučili udružiti stečeno znanje i iskustvo te ga ponuditi na tržištu.

– Područje istočne Europe, područje je rastućih ekonomija, a članstvo iAudita, ojačat će našu prisutnost u ovoj regiji, izjavio je izvršni direktor DFK Intenationala Martin Sharp.

– iAudit uspješno gradi vlastitu bazu klijenata u Hrvatskoj koja će u nadolazećim godinama nesumnjivo rasti, a članstvo u DFK Intenationalu omogućit će im izlazak i na međunarodno tržište, istaknuo je Sharp dodavši da udruženje kojem je na čelu broji više od 300 ureda u 80 zemalja te da sve tvrtke-članice međusobno surađuju s ciljem pružanja adekvatne usluge klijentima koji posluju s inozemstvom.

Prema riječima Borisa Vidasa, jednoga od trojice partnera iAudita, tvrtka trenutno broji osam zaposlenika i 50-ak klijenata, a ovoga je mjeseca dobila i ISO certifikat za sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema normi ISO 27001:2005.

– Posao se razvija i bolje negoli smo očekivali, a naše je mišljenje da je tomu tako ponajprije zbog našeg revizorskog iskustva stečenog u velikim hrvatskim tvrtkama te visoke razine usluge koja se očekuje od „Big Four“ tvrtki, no po znatno pristupačnijim cijenama, istaknuo je Boris Vidas dodavši da se u iAuditu nadaju da će članstvom u DFK-u privući veće korporativne klijente te biti u mogućnosti pružiti širi spektar usluga organizacijama koje posluju u međunarodnom okruženju.

Tijekom prošle godine, DFK Internationalu novi su članovi pristupili u Africi, Aziji, Australiji, Sjevernoj i Južnoj Americi te Europi, a iAudit prvi je hrvatski partner ove svjetske organizacije koja ove godine obilježava 54. godišnjicu postojanja.

Više informacija o DFK Internationalu je moguće pronaći na web stranicama organizacije www.dfk.com.