iAudit
iAudit

Vijesti

iAudit – u 2015. godini obnovio certifikat ISO/IEC 27001

Sve veći broj poslovnih prilika na globalnoj razini te povećani protok informacija, u kombinaciji sa sofisticiranim mogućnostima napada na informacijsku sigurnost, stvaraju sve veću potrebu za zaštitu povjerljivosti, integriteta i dostupnosti informacija.

U skladu sa zahtjevima povećane potrebe zaštite podataka, društvo iAudit d.o.o. dobilo je u 2014. godini certifikat ISO/IEC 27001, te ga redovito obnavlja i danas.

ISO/IEC 27001 je najpoznatiji standard koji definira koje sigurnosne kontrole je potrebno implementirati prema zahtjevima Sustava upravljanja sigurnošću informacija (ISMS). Standardni ISO/IEC 27001 omogućuje organizacijama uskladu s globalnim Standardima najbolje prakse upravljanja sigurnošću informacija i nudi praktičan okvir i funkcionalne smjernice za poboljšanje informacijske sigurnosti te da u skladu s time organizacijama omogućuje da budu prepoznate u cijelom svijetu.

Slijedom navedenog, primjena ISO/IEC 27001 doprinosi ukupnoj sigurnosti informacija unutar našeg Društva te našim klijentima osigurava da svi povjerljivi podaci i ostanu povjerljivi.