iAudit
iAudit

Tim

Asistenti i specijalisti

Picture1Krešimir Đuretek, IT konzultant

IT stručnjak s preko 20 godina iskustva u raznim granama informatike te radnim iskustvom stečenim u revizorskoj kući PricewaterhouseCoopers i u M&A uslugama.

Poslovnu je karijeru započeo kao sistem administrator u grafičkoj industriji te je potom nastavio s radom na razvoju i administraciji IT sustava. Nakon administratorskih poslova Krešimir je svoju karijeru nastavio kao konzultant za IT reviziju u PwC-u. Nakon pet godina rada u industriji financijskih usluga i revizije Krešimir je postao grupni IT Manger u međunarodnoj tvrtki za poslove akvizicije i poslovna spajanja te je sudjelovao u nekoliko projekata kao konzultant za procjenu IT sustava.

U svibnju 2010. godine Krešimir je svoju karijeru nastavio kao freelancer i trenutno radi na nekoliko samostalnih projekata razvoja programskih rješenja  te kao konzultant.  Sedmogodišnje iskustvo rada u kompanijama koje se bave financijskim uslugama dale su Krešimiru izvrstan „mix“ praktičnih znanja iz IT-a i financijskog poslovanja.


Picture3Ivana Fatur Jovanović, stariji asistent

Poslovnu je karijeru započela u tvrtki iAudit d.o.o. tijekom 2013. godine od kada je aktivno sudjelovala kao član tima i asistent u revizijama poduzeća različitih sektora (financijski sektor, proizvodnja, trgovina, neprofitni sektor).

Osim na projektima revizije Ivana je radila i na projektima poslovnog savjetovanja.

Ana Pin, stariji asistent

Poslovnu je karijeru započela u tvrtki iAudit tijekom 2015. godine od kada je aktivno sudjelovala kao član tima i asistent u revizijama poduzeća različitih sektora (proizvodnja, trgovina, neprofitni sektor).

Osim na projektima revizije Ana je radila i na projektima poslovnog savjetovanja i projektima vezanim uz vrednovanje društava.


Sara Čutić, stariji asistent

Poslovnu je karijeru započela u tvrtki iAudit tijekom 2015. godine od kada je aktivno sudjelovala kao član tima i asistent u revizijama poduzeća različitih sektora (proizvodnja, trgovina).

Osim na projektima revizije Sara je radila i na projektima poslovnog savjetovanja i projektima vezanim uz vrednovanje društava.