O NAMA

Poslovna ideja razvoja tvrtke za pružanje profesionalnih usluga rezultat je zajedničke inicijative trojice osnivača, ovlaštenih revizora s višegodišnjim radnim iskustvom stečenim u vodećoj svjetskoj revizorskoj kući (PwC-u) i u različitim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj.

Stečeno znanje i iskustvo odlučili smo udružiti i ponuditi na tržištu kao skup prepoznatljivih profesionalnih usluga usmjerenih na razumijevanje poslovanja naših klijenata i pružanje specifične podrške u raznim segmentima njihovog svakodnevnog poslovanja. Od samog početka poslovanja naše smo područje djelovanja usmjerili na klijente iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva, a rastući zajedno sa zahtjevima tržišta i potrebama naših klijenata, osim u Rijeci, gdje se nalazi sjedište našeg društva, od 2020. godine smo, nakon uspješno provedenog pripajanja društva Revizija Centar, prisutni i u Zagrebu.

VIZIJA I MISIJA

Jedan je od glavnih ciljeva društva iAudit postati prepoznatljiv subjekt koji klijentima nudi visoko kvalitetne usluge revizije te financijskog i poreznog savjetovanja. Ovaj cilj društvo nastojati ostvariti upotrebom modernih informacijskih tehnologija, kontinuiranom edukacijom i razvojem stručnih znanja svojih zaposlenika te individualnim pristupom klijentima.

Potičući, s jedne strane, kreativnost i inovativnost u radnom okruženju unutar društva te, s druge strane, uvažavanje i povezanost s klijentima i širom zajednicom, želja nam je na tržištu razvijati prepoznatljivost i jedinstvenost iAudit brenda.

Loša je vijest da vrijeme leti.
Dobra je vijest u tome što smo sami piloti.
MICHAEL ALTSHULER
Ključ uspješnog vođenja je u utjecaju, a ne u autoritetu.
KENNETH H. BLANCHARD
Greška je dio uspjeha i nikad vam
neće stajati na putu prema uspjehu
ako ste iz nje nešto naučili.
HANK AARON
Pesimist vidi problem u svakoj prilici.
Optimist vidi priliku u svakom problemu.
WINSTON CHURCHILL
Samo kad je dovoljno tamno vide se zvijezde.
CHARLES A. BEARD
Ljudi mnogo lakše plaču nego što se mijenjaju.
JAMES BALDWIN
Ne umara vas planina ispred vas
na koju se morate popeti,
već kamenčić u cipeli.
MUHAMMAD ALI
Znanje raste kad se dijeli.
BHARTRIHARI
Ne opstaju najjači i najinteligentniji već
oni koji se najbrže prilagođavaju promjenama.
CHARLES DARWIN
Tržište se kreće u ovisnosti o emocijama.
Čini se da se cijeli biznis temelji na emocijama.
DAVID BACH

IZVJEŠĆA O TRANSPARENTNOSTI

iAudit d.o.o. za reviziju je društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem u Rijeci, Jelačićev trg 7, registrirano za obavljanje djelatnosti revizije financijskih izvještaja.

U skladu s člankom 17.a Zakona o reviziji (“Narodne novine”, br. 146/05. i 139/08.) društvo iAudit d.o.o. sastavlja Izvješća o transparentnosti za pojedine godine. Navedena izvješća pružaju pregled pravne, vlasničke i upravljačke strukture našeg društva te uspostavljenog sustava upravljanja kvalitetom.