Novosti2020-09-02T11:56:31+00:00

NOVOSTI O DRUŠTVU

DOBRODOŠLICA NOVOM IZVRŠNOM DIREKTORU DFK INTERNATIONALA2022-06-03T11:38:16+00:00

iAudit d.o.o. pozdravlja imenovanje međunarodno priznatog računovođe na funkciju izvršnog direktora svojeg globalnog udruženja.

DFK International, koji se ubraja među deset najboljih svjetskih udruženja neovisnih računovodstvenih, poreznih i savjetničkih društava objavilo je imenovanje Billa Wrighta za svog glavnog izvršnog direktora.

iAudit je član udruženja DFK – koje je prisutno u preko 100 zemalja svijeta sa 455 ureda i preko 14.000 djelatnika koji rade u neovisnim društvima za poslovno savjetovanje.

Izvršni odbor udruženja imenovao je Wrighta nakon dugotrajnih globalnih kontakata unutar i izvan udruženja. Wright je prethodno radio na poziciji direktora u tvrtki Shea Labagh Dobberstein (SLD) iz San Francisca, Kalifornija – bivšoj članici DFK-a – gdje je bio odgovoran za spajanja i akvizicije, poslovni razvoj i marketing. Također je bio jedan od ključnih ljudi zaslužnih za proglašenje SLD-a društvom godine DFK Internationala.

Partner društva iAudit d.o.o. Boris Vidas, izjavio je: ”Ovo je jako dobar izbor. Bill ne samo da je visoko cijenjen profesionalac s izvrsnim iskustvom već poznaje i razumije DFK. Izuzetno smo zadovoljni njegovim imenovanjem i vjerujemo da to najavljuje obećavajuću budućnost za naše udruženje i društva članice.

Harriet Greenberg, predsjednica Izvršnog odbora DFK-a, izjavila je: “Bill je strateški mislilac i donosi jedinstvenu i vrlo cijenjeno iskustvo na tu poziciju. Kao bivši vođa u jednom od naših društava s najboljim rezultatima, on će nastaviti dugogodišnju tradiciju zastupanja najboljih interesa članica DFK. Imati izvršnog direktora s dokazanim uspjehom u poticanju rasta je nešto što je Izvršni odbor tražio.”

Wright je magistrirao na Thunderbird School of Global Management na Sveučilištu Arizona State, a prethodno je bio direktor u PricewaterhouseCoopersu, potpredsjednik u Daiwa banci i službenik za korporativno bankarstvo u Bank of America.

Član je Instituta Direktora u Londonu, obnašao je i vodeću ulogu u Udruzi za korporativni rast sa sjedištem u SAD-u te je radio kao povremeni profesor računovodstva na Sveučilištu Golden Gate u San Franciscu.

Wright je na kraju izjavio: ”Najjači atribut naše grupe je naša kultura – kultura globalnog timskog rada za pružanje stručne podrške klijentima neovisno o lokaciji. Održavanje i unapređenje ove kulture bit će u središtu svega što radimo”.

Wright nasljeđuje Martina Sharpa koji je na toj poziciji proveo 12 godina.

Za više informacija o DFK International posjetite www.dfk.com

 

IAUDIT OBILJEŽAVA 60. GODIŠNJICU DFK INTERNATIONAL2022-02-18T10:08:11+00:00

iAudit d.o.o. obilježava 60. godišnjicu DFK International  –  globalne organizacije neovisnih društava za reviziju, računovodstvo, porezno i poslovno savjetovanje.

Ponosni smo članovi DFK International već 8 godina-organizacije koja djeluje u korist struke i klijenata.

DFK nam omogućava da podržimo naše klijente u međunarodnom poslovanju upućujući ih na društva slična nama koja im mogu pružiti jednako kvalitetnu uslugu.

Organizacija nam osigurava pristup platformi uz pomoć koje dijelimo znanja, ideje, najbolju praksu kao i informacije o najnovijim tehnologijama osiguravajući nam da ostanemo u samom vrhu u našem području rada.

Također, ova organizacija je i začetnik u edukaciji i razvoju, kreiranju specifičnih programa za razvoj mladih stručnjaka kako bi napredovali u svojim karijerama.

DFK International ima 229 društava članova koje imaju ukupno 441 ureda u 93 zemlje.

Organizacija teži jednakosti promovirajući kulturu koja njeguje različitost, uklanja predrasude i osigurava pravednost.

Martin Sharp, izvršni direktor DFK International poručio je: “U 1962. godini osnivači DFK International predvidjeli su osnivanje organizacije neovisnih društava koji bi mogle podržati svoje klijente u međunarodnom poslovanju i pružiti alternativu velikim mrežama koje su se počele uspostavljati. Iako se DFK značajno razvio i međunarodno poslovno okruženje se promijenilo, međutim vrijednosti na kojima je DFK utemeljen su i dalje ostale. Osim toga, DFK pruža mogućnost razmjene znanja i najbolje prakse između istomišljenika kojima je cilj podržati svoje klijente i pomoći društvima članovima. Imamo snažnu obiteljsku atmosferu koja je rasla tijekom godina kako bi društvima članovima dala priliku da izgrade odnose s ljudima iz različitih zemalja i različitih kultura. Ove godine slavimo naš uspjeh i veselimo se nastavku izgradnje ovih odnosa u nadolezećim godinama.”

Za više informacija o DFK International posjetite www.dfk.com

PRIPAJANJE DRUŠTVA REVIZIJA CENTAR I IAUDIT2020-09-11T09:31:05+00:00

Rješenjem Trgovačkog suda od 7. veljače 2020. godine zaključen je postupak pripajanja društva Revizija centar iz Zagreba društvu iAudit te od tada društva djeluju objedinjeno pružajući svojim klijentima usluge pod zajedničkim imenom iAudit.

Ovo je pripajanje rezultat zajedničke želje vlasnika obaju društava da kroz sinergijski učinak prošire spektar usluga u ponudi kao i bazu profesionalnih znanja i iskustva kako bi dodatno poboljšali kvalitetu pružanja usluga te posljedično osnažili položaj na tržištu.

„Nakon formalno provedenog pripajanja, trenutno smo u periodu realizacije očekivanih sinergijskih učinaka i dodatnog investiranja u razvoj znanja naših zaposlenika kako bi na što bolji način bili u mogućnosti odgovoriti na zahtjeve svakodnevnih promjena u poslovanju naših klijenata. Nakon što smo od 2011. godine, kada je iAudit osnovan, rasli isključivo organskim putem, povezivanjem s društvom Revizija Centar započeli smo novo poglavlje u našem poslovanju te očekujemo da će zajednički potencijal koji sada imamo, prvenstveno u većem broju iskusnih partnera, rezultirati dodatnom kvalitetom usluga za naše klijente.“ – izjavio je partner u iAuditu, Boris Vidas.

Osim ureda u sjedištu društva, u Rijeci, ovom statusnom promjenom društvo iAudit ima i ured u Zagrebu čime je dodatno osnažena postojeća prisutnost u glavnom gradu i ekonomskom središtu Hrvatske.

Go to Top