website maker

O nama

iAudit

Poslovna ideja razvoja tvrtke za pružanje usluga rezultat je zajedničke inicijative trojice osnivača, ovlaštenih revizora s višegodišnjim radnim iskustvom stečenim u vodećoj svjetskoj revizorskoj kući (PwC-u) i u različitim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj.

Stečeno znanje i iskustvo odlučili smo udružiti i ponuditi na tržištu kao skup prepoznatljivih profesionalnih usluga.

VIZIJA I MISIJA

Jedan je od glavnih ciljeva tvrtke iAudit d.o.o. postati prepoznatljiv subjekt koji će klijentima nuditi visoko kvalitetne usluge revizije te financijskog i poreznog savjetovanja. Ovaj će cilj tvrtka nastojati ostvariti upotrebom modernih informacijskih tehnologija, kontinuiranom edukacijom i razvojem stručnih znanja svojih zaposlenika te individualnim pristupom klijentima.

Potičući, s jedne strane, kreativnost i inovativnost u radnom okruženju unutar tvrtke te, s druge strane, uvažavanje i povezanost s klijentima i širom zajednicom, želja nam je na tržištu razvijati prepoznatljivost i jedinstvenost iAudit brenda.

TIM

Naš tim čini deset stalnih članova: Iva Gašparić, Filip Zekan, Boris Vidas, Nenad Mutić, Krešimir Đuretek, Ivana Fatur Jovanović, Ana Pin, Sara Čutić, Karlo Bačić, Dino Matković, Kristian Kontuš, Ivana Šćulac i Lucija Kuzminski te vanjski suradnici.

Stariji članovi našeg tima svoje su radno iskustvo stekli radeći kao članovi i voditelji timova u revizorskoj kući PricewaterhouseCoopers te kao zaposlenici u raznim gospodarskim subjektima gdje su obavljali visoko specijalizirane i upravljačke poslove iz područja financija i računovodstva, kontrolinga i interne revizije.

Tijekom poslovne karijere stariji su članovi tima stekli zvanje ovlaštenog revizora, a osim certifikata Hrvatske revizorske komore pojedini članovi tima posjeduju osnovni certifikat priznatog međunarodnog udruženja računovođa i revizora (ACCA) te privode kraju školovanje neophodno za stjecanje punopravnog članstva u spomenutom udruženju.