Izjava o privatnosti

Društvo iAudit posvećuje dužnu pažnju pitanju sigurnosti i zaštiti osobnih podataka. U ovoj izjavi o privatnosti navodimo koje osobne podatke posjetitelja naše web stranice prikupljamo i upotrebljavamo te navodimo informacije o pravima posjetitelja i njihovim osobnim podacima.

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu osobu, odnosno osobu koja se može izravno ili neizravno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektroničke pošte i sl.). Tijekom Vašeg posjeta web stranici www.iaudit.hr društvo iAudit ne prikuplja Vaše osobne podatke ukoliko ih Vi izričito, ulazeći u interakciju s nama, ne dostavite (npr. prilikom slanja upita putem e-maila) i pristanete na njihovu uporabu. Pristup web stranici www.iaudit.hr je slobodan i ne zahtjeva registraciju.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

iAudit poštuje Vašu privatnost te obrađuje Vaše osobne podatke pošteno i u skladu sa Zakonom. Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vaše privole – slobodno danog i izričitog očitovanja da osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima korištenjem web stranice obrađujemo u svrhu određenu ovom izjavom o zaštiti privatnosti. Vašu privolu zatražit ćemo prilikom popunjavanja odgovarajućeg obrasca dostupnog na web stranicama www.iaudit.hr. Bez privole osobni podaci smiju se prikupljati i dalje obrađivati u slučajevima određenima primjenjivim zakonom.

Prikupljene osobne podatke spremamo u elektroničkom obliku te u svrhu zaštite primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere i procedure zaštite osobnih podataka kako bismo spriječili da se osobnim podacima koji nisu dostupni ostalim korisnicima web stranice ne bi neovlašteno pristupalo te da bi osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade.

Poruke u elektroničkom obliku

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s vašim osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, mi dobivene podatke koristimo samo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Možda ćemo Vašu elektroničku poruku, odnosno obrazac, proslijediti drugim zaposlenicima iAudita, trećoj strani ili partnerima kako bismo odgovorili na Vaše pitanje, odnosno udovoljili Vašem zahtjevu.

Pravila zaštite osobnih podataka drugih web stranica/trećih osoba trećih strana

Na web stranicama društva iAudit pronaći ćete linkove na druge web stranice. Pravila o zaštiti osobnih podataka na tim web stranicama mogu biti drugačija od pravila web stranice www.iaudit.hr.

Na našoj stranici možemo vam ponuditi i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere zaštite osobnih podataka od slučajne ili namjerne zlouporabe, uništenja, gubitka, neovlaštene promjene ili dostupa ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila zaštite privatnosti.

Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama, do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka na taj način.

Sigurnost podataka

Zbog sigurnosti podataka te s ciljem osiguravanja da sadržaji, funkcionalnosti i usluge naše web stranice budu pristupačni svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi programe koji prate posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na web stranici www.iaudit.hr strogo su zabranjeni.

Kolačići – Cookies

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće na web stranici www.iaudit.hr.

Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica, koju posjećujete na web mjestu www.iaudit.hr, šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici na web mjestu www.iaduit.hr, šaljemo Vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koji jezik naše web stranice koristite). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na www.iaudit.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačiće koje koristimo na web stranici www.iaudit.hr ne sadrže Vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja www.iaudit.hr. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka web stranica koja nije dio web stranice www.iaudit.hr.

Ovlašteni ste zabraniti primanje kolačića s web mjesta www.iaudit.hr tako da u izborniku Alati/Opcije (Tools/Options) u svom pregledniku izaberete tu mogućnost.

Ažuriranje i izmjene

iAudit d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela web mjesta www.iaudit.hr te Izjave o zaštiti privatnosti u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovom web mjestu ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Pravila zaštite privatnosti primjenjuju se do raskida istih od Vaše strane ili od strane iAudita. Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste web stranice.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s Izjavom o zaštiti privatnosti na web mjestu www.iaudit.hr ili u vezi s vašim iskustvima s ovim web mjestom, molimo vas da nam se javite na iaudit@iaudit.hr.

Ažurirano: 1. rujna 2020. godine