NAŠ TIM

S ponosom možemo reći da naš tim čine visokokvalificirani, proaktivni i kompetentni individualci, a oni su:

Iva Gašparić, Nenad Mutić, Boris Vidas, Filip Zekan, Krešimir Đuretek, Ivana Fatur Jovanović, Ana Pin, Sara Čutić, Karlo Bačić, Kristian Kontuš, Ivana Šćulac, Anja Vuk, Mirta Brajak, Josipa Bekić, Raffaella Ljevar i Lucija Baković.

PARTNERI

Stariji članovi našeg tima (partneri) svoje su radno iskustvo stekli radeći kao članovi i voditelji timova u revizorskoj kući PwC te kao zaposlenici u raznim gospodarskim subjektima gdje su obavljali visoko specijalizirane i upravljačke poslove iz područja financija i računovodstva, kontrolinga i interne revizije.

Tijekom poslovne karijere stariji su članovi tima stekli zvanje ovlaštenog revizora, a osim certifikata Hrvatske revizorske komore pojedini članovi tima posjeduju osnovni certifikat priznatog međunarodnog udruženja računovođa i revizora (ACCA).

IVA GAŠPARIĆ

Iva je svoju karijeru započela 2006. godine u društvu PwC Hrvatska te je nakon 5 godina rada u odjelu za reviziju svoj profesionalni put nastavila kao partnerica i direktorica u društvu Revizija Centar. Krajem 2019. godine pridružila se iAudit timu kao partnerica zadužena za klijente u reviziji, računovodstvu i savjetovanju. Iva posjeduje licencu za ovlaštenog revizora te je polaznica ACCA profesionalnog programa, sa završena 2 modula.

NENAD MUTIĆ

Nenad je svoju karijeru započeo 2003. godine u društvu PwC Hrvatska, gdje je u odjelu za reviziju proveo sve do 2008. godine, kada se zaposlio u Societe Generale – Splitskoj banci kao voditelj korporativnog odjela Primorsko-goranske županije. Od 2011. godine kao suosnivač i partner u iAuditu, vodi brigu o klijentima u reviziji i savjetovanju. Nenad posjeduje licencu za ovlaštenog revizora te je završio 2 modula ACCA profesionalnog programa.

BORIS VIDAS

Boris je svoju karijeru započeo 2003. godine u društvu PwC Hrvatska. Nakon 5 godina provedenih u odjelu za reviziju, 2008. godine zaposlio se kao voditelj odjela financija u društvu Arbor informatika. Spajanjem više društava u Asseco SEE, postao je zamjenikom direktora financija, a nakon toga je imenovan za internog revizora regionalnog Asseco SEE holdinga. Od 2011. godine kao suosnivač i partner u iAuditu, vodi brigu o klijentima u reviziji i savjetovanju. Boris posjeduje licencu za ovlaštenog revizora te je završio 2 modula ACCA profesionalnog programa.

FILIP ZEKAN

Filip je svoju karijeru započeo 2003. godine u društvu PwC Hrvatska gdje je proveo 6 godina u odjelu za reviziju. U srpnju 2009. godine Filip je karijeru nastavio u društvu Tvornica duhana Rovinj (TDR) gdje je u odjelu računovodstva i financija radio kao voditelj financijskog izvještavanja sukladno okvirima Adris grupe te na projektima izrade elaborata o transfernim cijenama. Od 2011. godine kao suosnivač i partner u iAuditu, vodi brigu o klijentima u reviziji i savjetovanju. Filip posjeduje licencu za ovlaštenog revizora te je završio 2 modula ACCA profesionalnog programa.

Loša je vijest da vrijeme leti.
Dobra je vijest u tome što smo sami piloti.
MICHAEL ALTSHULER
Ključ uspješnog vođenja je u utjecaju, a ne u autoritetu.
KENNETH H. BLANCHARD
Greška je dio uspjeha i nikad vam
neće stajati na putu prema uspjehu
ako ste iz nje nešto naučili.
HANK AARON
Pesimist vidi problem u svakoj prilici.
Optimist vidi priliku u svakom problemu.
WINSTON CHURCHILL
Samo kad je dovoljno tamno vide se zvijezde.
CHARLES A. BEARD
Ljudi mnogo lakše plaču nego što se mijenjaju.
JAMES BALDWIN
Ne umara vas planina ispred vas
na koju se morate popeti,
već kamenčić u cipeli.
MUHAMMAD ALI
Znanje raste kad se dijeli.
BHARTRIHARI
Ne opstaju najjači i najinteligentniji već
oni koji se najbrže prilagođavaju promjenama.
CHARLES DARWIN
Tržište se kreće u ovisnosti o emocijama.
Čini se da se cijeli biznis temelji na emocijama.
DAVID BACH

IVANA FATUR JOVANOVIĆ

DIREKTOR

Ivana je po završetku diplomskog studija poslovnu karijeru započela 2013. godine u iAuditu od kada aktivno sudjeluje kao voditelj i član tima na projektima revizije i savjetovanja klijenata iz različitih poslovnih sektora. Ivana je 2017. godine stekla licencu za ovlaštenog revizora.

ANA PIN

VODITELJ

Po završetku diplomskog studija 2015. godine Ana je poslovnu karijeru započela u iAuditu, od kada aktivno sudjeluje kao voditelj i član tima na projektima revizije i savjetovanja klijenta iz različitih poslovnih sektora. Ana je 2019. godine, na poslijediplomskom specijalističkom studiju (MBA) stekla zvanje sveučilišne specijalistice računovodstva.

KREŠIMIR ĐURETEK

IT SPECIJALIST

Krešimir je IT stručnjak s preko 25 godina iskustva u raznim informatičkim područjima. Poslovnu je karijeru započeo kao sistem administrator u grafičkoj industriji, te je potom nastavio raditi kao konzultant za IT reviziju u PwC-u. Krajem 2011. godine Krešimir se pridružio iAudit timu te od tada radi na projektima interne revizije IT sustava banaka, te kao IT revizor na projektima revizije financijskih izvještaja.

SARA ČUTIĆ

VODITELJ

Sara, magistra ekonomije, pridružila se iAuditu timu tijekom 2015. godine od kada aktivno sudjeluje kao voditelj i član tima na projektima revizije i savjetovanja klijenta iz različitih sektora.

KARLO BAČIĆ

VODITELJ

Karlo je po završetku diplomskog studija svoju karijeru započeo u iAuditu tijekom 2016. godine od kada aktivno sudjeluje kao voditelj i član tima na projektima revizije i savjetovanja klijenta iz različitih sektora.

KRISTIAN KONTUŠ

STARIJI ASISTENT

Kristian, magistar ekonomije, po završetku diplomskog studija 2018. godine pridružio se iAudit timu od kada aktivno sudjeluje kao stariji asistent na projektima revizije i savjetovanja klijenta iz različitih sektora.

IVANA ŠĆULAC

STARIJI ASISTENT

Ivana, magistra ekonomije, pridružila se iAudit timu 2018. godine od kada aktivno sudjeluje kao stariji asistent na projektima revizije i savjetovanja klijenta iz različitih sektora.

ANJA VUK

ASISTENT U REVIZIJI

Anja, magistra ekonomije, pridružila se iAudit timu 2020. godine od kada radi kao asistent u reviziji.

MIRTA BRAJAK

ASISTENT U REVIZIJI

Mirta, magistra ekonomije, svoju karijeru u iAuditu je započela 2020. godine kao asistent u reviziji.

JOSIPA BEKIĆ

ASISTENT U REVIZIJI

Josipa, magistra ekonomije, svoju karijeru u iAuditu je započela početkom 2021. godine kao asistent u reviziji.

RAFFAELLA LJEVAR

ASISTENT U REVIZIJI

Raffaella, magistra ekonomije, pridružila se iAudit timu tijekom 2021. godine od kada radi kao asistent u reviziji.

LUCIJA BAKOVIĆ

ASISTENT U REVIZIJI

Lucija, magistra ekonomije, pridružila se iAudit timu tijekom 2021. godine od kada radi kao asistent u reviziji.