iAudit d.o.o. obilježava 60. godišnjicu DFK International  –  globalne organizacije neovisnih društava za reviziju, računovodstvo, porezno i poslovno savjetovanje.

Ponosni smo članovi DFK International već 8 godina-organizacije koja djeluje u korist struke i klijenata.

DFK nam omogućava da podržimo naše klijente u međunarodnom poslovanju upućujući ih na društva slična nama koja im mogu pružiti jednako kvalitetnu uslugu.

Organizacija nam osigurava pristup platformi uz pomoć koje dijelimo znanja, ideje, najbolju praksu kao i informacije o najnovijim tehnologijama osiguravajući nam da ostanemo u samom vrhu u našem području rada.

Također, ova organizacija je i začetnik u edukaciji i razvoju, kreiranju specifičnih programa za razvoj mladih stručnjaka kako bi napredovali u svojim karijerama.

DFK International ima 229 društava članova koje imaju ukupno 441 ureda u 93 zemlje.

Organizacija teži jednakosti promovirajući kulturu koja njeguje različitost, uklanja predrasude i osigurava pravednost.

Martin Sharp, izvršni direktor DFK International poručio je: “U 1962. godini osnivači DFK International predvidjeli su osnivanje organizacije neovisnih društava koji bi mogle podržati svoje klijente u međunarodnom poslovanju i pružiti alternativu velikim mrežama koje su se počele uspostavljati. Iako se DFK značajno razvio i međunarodno poslovno okruženje se promijenilo, međutim vrijednosti na kojima je DFK utemeljen su i dalje ostale. Osim toga, DFK pruža mogućnost razmjene znanja i najbolje prakse između istomišljenika kojima je cilj podržati svoje klijente i pomoći društvima članovima. Imamo snažnu obiteljsku atmosferu koja je rasla tijekom godina kako bi društvima članovima dala priliku da izgrade odnose s ljudima iz različitih zemalja i različitih kultura. Ove godine slavimo naš uspjeh i veselimo se nastavku izgradnje ovih odnosa u nadolezećim godinama.”

Za više informacija o DFK International posjetite www.dfk.com