Rješenjem Trgovačkog suda od 7. veljače 2020. godine zaključen je postupak pripajanja društva Revizija centar iz Zagreba društvu iAudit te od tada društva djeluju objedinjeno pružajući svojim klijentima usluge pod zajedničkim imenom iAudit.

Ovo je pripajanje rezultat zajedničke želje vlasnika obaju društava da kroz sinergijski učinak prošire spektar usluga u ponudi kao i bazu profesionalnih znanja i iskustva kako bi dodatno poboljšali kvalitetu pružanja usluga te posljedično osnažili položaj na tržištu.

„Nakon formalno provedenog pripajanja, trenutno smo u periodu realizacije očekivanih sinergijskih učinaka i dodatnog investiranja u razvoj znanja naših zaposlenika kako bi na što bolji način bili u mogućnosti odgovoriti na zahtjeve svakodnevnih promjena u poslovanju naših klijenata. Nakon što smo od 2011. godine, kada je iAudit osnovan, rasli isključivo organskim putem, povezivanjem s društvom Revizija Centar započeli smo novo poglavlje u našem poslovanju te očekujemo da će zajednički potencijal koji sada imamo, prvenstveno u većem broju iskusnih partnera, rezultirati dodatnom kvalitetom usluga za naše klijente.“ – izjavio je partner u iAuditu, Boris Vidas.

Osim ureda u sjedištu društva, u Rijeci, ovom statusnom promjenom društvo iAudit ima i ured u Zagrebu čime je dodatno osnažena postojeća prisutnost u glavnom gradu i ekonomskom središtu Hrvatske.